Mate čaj novice
Mate čaj, naravni zaviralec apetita Natisni E-pošta
Ponedeljek, 16 Januar 2012 16:17

Mate je rastlina, ki raste kot grm ali manjše drevo in se uporablja predvsem za pripravo različnih čajev. Dobrodejne učinke mate čaja (Yerba Mate), so že pred stoletji poznali avtohtoni prebivalci Južne Amerike.
Več ... [Mate čaj, naravni zaviralec apetita]
 
Terere - hladen mate čaj Natisni E-pošta
Ponedeljek, 25 April 2011 15:04

Dnevi so vse bolj topli in vedno več si nas želi nečesa, kar bi nas res odžejalo in osvežilo. Če je zraven še dobrodejno do našega telesa, pa toliko bolje.

Več ... [Terere - hladen mate čaj]
 
Yerba Mate z dodatkom limone Natisni E-pošta
Ponedeljek, 21 Marec 2011 10:06

Predstavljemo nov okus: Mate čaj (Yerba Mate) z izvlečkom limone. Od 15.marca dalje je na voljo nova vrsta mešanice čaja Yerba Mate in limone, ki deluje osvežujoče, protivnetno, spodbuja prebavo in pomirja.

Več ... [Yerba Mate z dodatkom limone]
 
Čaj za hujšanje ? Natisni E-pošta
Torek, 15 Februar 2011 14:32

Mate čaj vsebuje skoraj vse vitamine in minerale potrebne za vzdrževanje življenja. Poleg tega v rastlini mate najdemo tudi 15 aminokislin. Iz tega razloga je tudi  dobil prikladno ime "najpopolnejši naravni napitek".

Več ... [Čaj za hujšanje ?]
 


Košarica

Košarica je prazna

Spletna trgovinaVstopite v spletno trgovino, kjer najdete originalni paragvajski mate čaj, ki je znan po svoji hranilni vrednosti, blagodejnih učinkih in možnosti kontrole apetita. Oglejte si tudi čudovit pribor za uživanje mate čaja.
Spletne storitve NetLife